FOTBAL. Noii antrenori ai Luceafărului Oradea vor jucători de la Steaua ori Dinamo

Data actualizării: Data publicării:
foto antrenament Luceafarul Talnar 260617

Florentin Petre, unul dintre „secunzii” noului antrenor al Luceafărului Oradea, a fost învoit pentru câteva zile pentru a negocia transferul sau împrumutul câtorva jucători de la cele două mari cluburi din Capitală, Steaua și Dinamo.

Surse din cadrul clubului orădean spun că printre cei vizați se numără și tânărul portar al Stelei, Ionuț Poiana.

„Florentin Petre a rămas la Steaua, chiar că e un paradox. L-am trimis la Gigi și Argăseală să vorbească de doi, trei jucători pe care vreau să-i luăm de acolo. Și, bineînțeles, suntem în discuții și cu cei de la Dinamo. Contra și Mutu mi-au promis că tot ceea ce nu țin ei în lot, mi-l dă mie”, a declarat Cornel Țălnar, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Țălnar și-a propus să atace noua ediție de campionat cu un lot lărgit de jucători, dar nu mai mare de 26-27. Dacă printre aceștia se vor număra doi, trei juniori din propria pepinieră, la Oradea sunt așteptați zilele acestea și jucători “meniți să facă diferența”. Marius Curtuiș, de la UTA, dar și Ștefan Grigorie, ultima dată la FC Brașov, sunt doriți în tabăra Luceafărului.

Noutatea de la primul antrenament a reprezentat-o fundașul provenit de la Foresta Suceava, Alin Mutu.

La capitolul plecări, pe lista Luceafărului s-au regăsit în schimb Arnăutu, Balla și Hlinca, ajunși la final de contract precum și Cordoș și Moga cărora li s-au reziliat contractul pe cale amiabilă.

Reporter: Nicolae Mihalcea | Operator: Constantin Gheorghiță
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri