Grav accident pe centura Oradei. O tânără de 18 ani a murit

Data actualizării: Data publicării:
accident centura (2)

Grav accident în această dimineaţă pe centura oraşului Oradea. O tânără de 18 ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital în urma ciocnirii a două autoturisme. Circulaţia în zonă a fost blocată timp de aproape două ore.

accident centura (1)
accident centura (1)

Întâmplarea s-a petrecut în jurul orei 11:30, în spatele Cimitirului Municipal. Martorii spun că un autoturism Renault care venea dinspre cartierul Nufărul a intrat cu viteză pe contrasens, în ciuda ploii şi a şoselei umede. Acolo s-a izbit de un autoturism BMW care circula dinspre Calea Aradului. În urma ciocnirii, unul dintre autoturisme a ricoşat într-un camion care circula regulamentar.

Impactul a fost atât de violent încât o tânără de 18 ani, aflată la volanul autoturismului Renault, a murit pe loc, iar o tânără de aceeaşi vârstă, aflată pe locul din dreapta, a rămas încarcerată. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a o elibera dintre fiarele contorsionate.

Şoferiţa celeilalte maşini şi un bărbat de 76 de ani, pasager, au fost răniţi şi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean. În zonă au intervenit de urgenţă un echipaj SMURD, unul de descarcerare şi trei echipe ale Ambulanţei.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Editor web: Adrian Laboş | Foto: Bianca Firezar/Digi24 Oradea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri