Împreună pentru Nuria | Un eveniment de modă, fotografie şi caritate

Data actualizării: Data publicării:
foto Emil Kasa
Foto: Emil Kasa

Moda s-a împletit aseară cu fotografia şi muzica, într-un loc aparte şi cu un scop deosebit. Sinagoga Zion din Oradea a găzduit prima expoziţie de fotografii fashion realizate de artistul băimărean Emil Kasa în zonele turistice din reşedinţa Bihorului. Banii obţinuţi din vânzarea acestora au mers la o fetiţă de 8 ani, care suferă de mai multe maladii. La evenimentul "Împreună pentru Nuria" au participat şi artiştii Astrid Muthu şi Sergiu Nica.

Foto: Emil Kasa
Foto: Emil Kasa

Evenimentul a debutat cu o prezentare de modă semnată de desginerul orădean Ioana Georgescu. Astrid Muthu, participantă la un concurs de talente pentru copii, şi Sergiu Nica au încântat publicul cu piese ale unor artişti cunoscuţi.

Emil Kasa, un tânăr fotograf care a lucrat cu artişti cunoscuţi din ţară, a avut prima expoziţie de fotografii fashion realizate în principalele atracţii turistice din Oradea. Câteva fotografii au fost vândute cu câte 100 de lei, iar banii obţinuţi au fost donaţi Nuriei Maria Ţărmure, care suferă de hidrocefalie şi retard locomotor sever.

"Am vrut să fac acest proiect pentru că e ceva din suflet pentru Nuria. Vreau să fie, cumva, un semnal de alarmă că trebuie să ajutăm acest copil. E un copil deosebit şi cred că acest proiect se mulează perfect. Am pornit de la ideea că vreau să fac o schimbare, vreau să fac ceva pentru Nuria", spune Emil Kasa.

"Emoţionată, în primul rând, multă emoţie, tristeţe, dar mergem înainte, sperăm să fie bine. Următorul pas va fi să mergem în Austria, la o clinică", a explicat Aurelia Ştefu, mama Nuriei.

"Este un proiect prin care promovăm turismul în acest oraş, promovăm tot ce are Oradea mai frumos prin modă. Iar dacă tot am organizat acest eveniment, am considerat oportun să ne gândim şi la un scop caritabil", a precizat Marius Molan, fashion stylist, organizatorul evenimentului.

Doritorii pot să achiziţioneze şi celelalte fotografii din cadrul expoziţiei lui Emil Kasa până pe 17 mai, de pe pagina de Facebook a artistului.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri