Ingrid Huszar, desemnată "sportiva anului" de clubul Crişul

Data actualizării: Data publicării:
sport gala crisul

Crişul Oradea a înotat şi în 2017 în apele performanţei. Topul celor mai buni zece sportivi ai clubului a fost ocupat şi de acestă dată de reprezentanţi ai secţiilor de polo şi înot. Cea din urmă a reușit să aducă în toamnă, în Bihor, primul titlu la senioare obţinut după 1990.

„Un an de la bun spre foarte bun, pentru că de mulţi ani clubul Crişul se ocupă cu sportul juvenil în special, dar iată batem şi la porţile senioratului", a remarcat Ionel Bungău, directorul CS Crişul.

Sportiva anului la clubul Crișul a fost desemnată înotătoarea Ingrid Huszar, urmată de colega sa de secție Ioana Buzlea şi de poloista Antonia Vidican. Celor trei le-au urmat poloiștii juniori Nichita Ilisie, Oana Vidican, Ferenc Czenk și Brigitta Sucigan, dar şi campionii de la înot, categoria copii, în frunte cu Ştefan Duca, Anastasia Bako şi Dominik Takacs.

„Mă bucur foarte mult şi pentru mine acest titlu înseamnă un nou început pentru viitor", a declarat Ingrid Huszar, sportiva anului la CS Crişul.

La sporturilor neolimpice, secţia de karate a ocupat cele trei poziții ale podiumului, prin Ştefan Caba, Bianca Judea şi Anthony Hadade. În competiţia echipelor, cele mai bune au fost senioarele de polo.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri