JUDO. Larisa Florian începe pregătirile pentru Olimpiada din 2016

Data publicării:
Larisa Florian

Aflată încă la vârsta junioratului, judoka pregătită de Aurelian Fleisz va trece treptat spre competiţiile rezervate senioarelor. În acest weekend, orădeanca va participa la grand-prix-ul de la Abu Dhabi.

Aurelian Fleisz, antrenorul naţionalei de judo a României: "Vom alterna competiţiile de seniori cât şi cele de juniori."

Larisa Florian are o contracandidată pe măsură în cursa pentru olimpiada braziliană. Andreea Chiţu este în acest moment lidera seniorelor la categoria 52 de kilograme. Acest lucru nu sperie staff-ul tehnic al orădencei, convins că Larisa poate să facă cu brio marele pas spre seniorat. Dovadă st[ medalia de aur cucerită anul trecut, la etapa de Cupă Mondială, de la Bucureşti.

„Este o trecere grea, dar eu zic că Larisa poate să facă această trecere cu uşurinţă. Larisa până acum a participat la două cupe mondiale de seniori, anul trecut, una la Budapesta şi una la Bucureşti", precizează antrenorul lotului naţional.

Judoka legitimată la LPS Liberty Bihorul va mai participa în acest an la încă două grand-prix-uri de seniori, la Tokyo şi Zhezsuan.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Jozsef Feher

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri