Liga 2 | Luceafărul Oradea încheie anul în deplasare

Data publicării:
sport ultimele meciuri luceafarul

Cu doar 17 puncte adunate în 18 partide, Luceafărul vrea să facă uitat semieşecul de sâmbătă, cu Ştiinţa Miroslava. Are la dispoziție ultimele trei partide din an, pe care le va susţine doar în deplasare.

„Încă o dată vom strânge rândurile, ne vom linge rănile, ceea ce nu îmi place să spun, pentru că încă o dată, eu de felul meu sunt un luptător şi voi lupta până la capăt, indiferent de situaţia în care va fi echipa. Şi până acum nu a fost o situaţie roz. Luptăm până la capăt, acesta este cuvântul”, a declarat Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

Cele trei jocuri par accesibile pentru gruparea orădeană, care va întâlni în ultima etapă din tur pe Foresta Suceava, echipă aflată pe loc retrogradabil. Acest meci va fi urmat de primele două întâlniri din retur, în care Luceafărul va evolua la Snagov şi la Timişoara, cu Ripensia.

„Terminăm acest tur, terminăm cele două etape din retur şi după aceea vom vedea, vom trage linie şi vom vedea unde ne aflăm şi ce putem face în retur", spune Cristian Dulca.

În prezent, Luceafărul este la egalitate de puncte cu prima echipă aflată deasupra liniei de supravieţuire, Dacia Unirea Brăila.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri