Mii de turiști au petrecut de Ziua Națională în Băile Felix

Data actualizării: Data publicării:
Felix 1 decembrie

Au lăsat deoparte paradele militare și acțiunile organizate de Centenar, pentru a se relaxa în cea mai cunoscută stațiune din vestul țării. Mii de turiști și-au petrecut minivacanța de 1 Decembrie în bazinele cu apă termală din Băile Felix. Cei care nu au făcut față frigului de afară s-au încălzit cu puțin rachiu cât timp au stat pe marginea bazinelor.

Cei mai mulți dintre turiștii veniți în Băile Felix au ales pachete de cazare pe trei sau patru zile. Duminică au profitat de ultima zi a minivacanței în cel mai mare ștrand din stațiune. Cele patru bazine descoperite au fost pe placul tuturor, în ciuda frigului de afară.

"Duminică, la orele amiezii, în stațiunea Băile Felix temperatura exterioară este de -1 grad. Compensează însă apa termală din bazine, care are o temperatură de peste 30 de grade", a relatat Claudiu Mihuț, jurnalist Digi24 Oradea.

"- Foarte frumos.
- Cum te relaxezi?
- Înot și e foarte distractiv.
- Nu îți este rece?
- Nu."

"Suntem din Alba Iulia și am ales să ne petrecem aici minivacanța. Condițile sunt foarte bune, apa e caldă."

"În această perioadă, de 1 Decembrie, ștrandul din Băile Felix a fost ales de un număr mare de turiști. Media lor a fost de aproximativ 1.200-1.400 pe zi", a explicat Constantin Oprinoiu, directorul complexului.

Felix 1 decembrie
Felix 1 decembrie

Pentru o zi de distracție și relaxare, adulții au plătit 30 de lei, în timp ce pentru copii biletul de intrare costă 15 lei. Un aflux mare de turiști este așteptat pentru perioada 23 decembrie -3 ianuarie, când peste 6000 de persoane își vor petrece sărbătorile în Băile Felix.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri