Nikic, greu de oprit

Data publicării:
sport 20kadar 20polo-33784

Ce nu a reuşit campioana României la fotbal, CFR Cluj, au izbutit poloiştii orădeni. CSM Digi Oradea, a făcut primul pas spre calificarea în primăvara europeană după victoria obţinută în faţa turcilor de la Galatasaray. Delfinii de pe Criş au fost conduşi spre victorie şi de jocul bun făcut de Kadar Kalman, care poate a avut cea mai grea misiune în jocul de miercuri, blocarea lui Slobodan Nikici, centrul turcilor.

„Ne-am aşteptat la exact ceea ceea ce s-a şi întâmplat, la multe superiorităţi numerice pentru că au un centru foarte, foarte bun care anii precedenţi a câştigat Cupa Campionilor, un sârb foarte puternic pe care nu am reuşit din păcate să-l anihilăm", a declarat jucătorul orădean, Kalman Kadar.

Metronomul formaţiei orădene, care nu a prins finalul în bazin din cauza celor trei eliminări, îşi doreşte ca isprava de miercuri seară să se repete şi la Istanbul.

„Orice meci cu o echipă de nivelul nostru este discutabil. Deci la Istanbul ne vom aştepta la un meci la fel de puternic, ba chiar trebuie să ne aşteptăm la un meci mult mai tare, deci noi mergem acoloca să câştigăm dar orice este posibil şi acolo", a mai declarat Kadar.

CSM Digi Oradea va evolua în runda a patra grupei D a Ligii Campionilor, pe 24 noiembrie, la Berlin, cu Spandau.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri