POLO. Campionii joacă cu titlul pe masă. Steaua - CSM Digi Oradea, vineri, ora 17

Data publicării:
sport polo 140515

„Cu siguranţă cei de la Steaua au orgoliul lor şi vor încerca pe cât posibil să nu piardă chiar cu 3-0 această finală, dar asta e problema lor. Noi vom merge la Bucureşti la fel de motivaţi cum am fost la Oradea şi sperăm să fim campioni vineri după-amiază", spune Tiberiu Negrean, jucătorul CSM Digi Oradea.

Jocul trei din finala Ligii Naţionale de polo opune singurele echipe care în acest sezon au decis să renunţe la antrenorii principali. Dacă Oradea s-a despărţit de Dorin Costrăş înaintea marii finale, Steaua a renunţat la Ionuţ Angelescu după înfrângerile suferite săptămâna trecută cu CSM Digi.

„Probabil că vor avea o altă reacţie şi vor încerca să facă o schimbare având în vedere că este 2-0 la noi. Pe parcursul campionatului am dovedit că sunt o echipă bună şi sunt convins că vor arăta o altă faţă a lor", susţine Alex Popoviciu, jucător al CSM Digi Oradea.

„Ne aşteptăm la un meci foarte dur din partea steliştilor, pentru că asta este ultima şansă a lor ca să se menţină în lupta pentru titlul naţional", a completat Kadar Kalman, jucător al CSM Digi Oradea.

Formaţia orădeană poate deveni campioană în direct la Digi24 Oradea, vineri, de la ora 17. În cazul în care Steaua va reuşi să ducă scorul la 2-1 în disputa de vineri, jocul patru este programat sâmbătă de la ora 12.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Tiberiu Catrişcău

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri