POLO. CSM Digi Oradea, pregătiri pentru Europa

Data actualizării: Data publicării:
sport polo

CSM Digi Oradea pregăteşte o nouă prezenţă în cupele europene. Cu un lot întărit faţă de ediţiile precedente, vicecampioana României va avea de înfruntat echipe redutabile în încercarea de-a merge mai departe, în turul al treilea preliminar.

Turul al treilea le poate asigura orădenilor prezenţa ori în grupele principale a Ligii Campionilor, ori în LEN Euro Cup.

„O grupă grea, cum sunt toate celelalte. Nu ne-am aşteptat la altceva, la vreo surpriză. Ştiam că turul al doilea este deja unul dificil, un tur hotărâtor, în care toţi doresc să meargă mai departe", a spus Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea.

Peste o săptămână, în bazinul olimpic din Oradea, CSM Digi va încerca să ocupe una din primele două poziţii în grupa E, în care favorită este echipa italiană AN Brescia.

„Faptul că jucăm acasă, eu zic că e un avantaj. Eu m-aş bucura să profităm de treaba asta. Eu cred că locul doi va fi decis între noi şi Strasbourg şi sper că ziua meciului să ne aducă nouă mai multă şansă şi să câştigăm", a declarat antrenorul CSM Digi Oradea.

Pe 28 septembrie orădenii vor debuta în grupă, în faţa campioanei Turciei, ENKA Istanbul. A doua zi CSM va întâlni echipa din Strasbourg, iar pe 30 septembrie se va duela duela cu vicecampioana Italiei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri