POLO. Noii antrenori ai CSM Digi anunţă remanieri masive

Data actualizării: Data publicării:
COSTRAS

La trei zile după renunţarea la antrenorii Kadar Kalman şi Gheorghe Dunca, CSM Digi Oradea şi-a prezentat noul staff tehnic. Dorin Costrăş (foto jos) şi Ciprian Câmpianu au anunţat că vor renunţa la jucătorii "bătrâni".

Singurul care va fi păstrat este Ramiro Georgescu.

"Pentru mine va fi singurul jucător veteran din echipă, pentru că pe lângă faptul că îl apreciez, este orădean, format şi crescut, aici, în Oradea. Consider că a venit momentul să fie căpitanul echipei", susţine Dorin Costrăş, noul antrenor al CSM Digi Oradea.

Antrenorul care a pregătit echipe precum Barcelona şi Barceloneta promite că munca va fi asiduă, iar criteriile de selecţie extrem de severe. „Nu vreau să fie un proces lent. Vreau să devenim, în primul rând, o echipă ambiţioasă şi cu caracter în timpul cel mai scurt."

Cât priveşte jucătorii străini, Costrăş spune că până acum a discutat doar cu Gojko Pijtelovic: "Ţin foarte mult să avem un portar bun, chiar dacă Gojko în poate ultimele meciuri, sau ultimul an, nu a mai confirmat supremaţia lui ca portar în lume."

Deşi nu a fost făcută publică perioada contractului semnat de noii antrenori, conducerea clubului a lăsat de înţeles că noul proiect al echipei se întinde, în primă fază, pe trei ani.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri