Restricții de circulație în centrul Oradei, pe strada Vasile Alecsandri

Data publicării:
alecsandri

Circulaţia în centrul Oradei, pe strada Vasile Alecsandri, va fi restricţionată începând de azi până pe 15 iunie. Interdicţia se va aplica pe partea dreapta (cu numere impare) dinspre Piața Unirii spre Parcul 1 Decembrie, pentru şăparea şanţurilor şi montarea în subteran a cablurilor electrice de 400 volți, prin care vor fi alimentați consumatorii casnici și spațiile comerciale din zonă.

Lucrările includ și preluarea cu camioane și transportul molozului rezultat din săpături. Restricțiile de circulație vor fi aplicat pe segmente succesive de-a lungul străzii, pe măsură ce săpăturile şi montarea cablurilor avansează.

“Lucrările se vor derula în perioada 11 mai -15 iunie 2017, înainte de începerea lucrărilor de pavare a străzii, și vor fi corelate cu lucrările de reabilitare a fațadelor care se derulează acum pe strada Vasile Alecsandri”, au transmis reprezentanţii Primăriei Oradea.

Potrivit edililor, anul acesta municipalitatea vrea să reabiliteze toate clădirile de pe strada Vasile Alecsandri. Aceasta va deveni pietonală şi va lega Piața Unirii de Parcul 1 Decembrie, Piața Emanuil Gojdu și Cetatea Oradea.

“Pentru realizarea acestui obiectiv, în data de 24 aprilie au început lucrările de reabilitare la imobilul nr. 6, în data de 8 mai au demarat lucrările la imobilul 13-15, iar pentru imobilele 3 și 7 lucrările vor începe după finalizarea procedurii de licitație din 19 mai. În ceea ce privește imobilul nr. 5 de pe strada Vasile Alecsandri, aici lucrările vor începe în 1 iunie 2017”, au precizat reprezentanţii administraţiei locale.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Primăria Oradea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri