Revelion în apă termală sau pe pârtie

Data publicării:
stirea 204 20revelion-33778

În stațiunea Băile Felix, cele mai bine vândute pachete pentru sărbătorile de iarnă sunt cele ale pensiunilor. Turiștii au la dispoziție bucătăria, unde-și pot prepara singuri mâncarea de sărbători, dar au și posibilitatea de a cere gazdelor să le pregătească masa festivă.

Vasile Tomoioagă - proprietar de pensiune

"De revelion avem pachete de minim 3 nopți, în jur de 200 de ron pe noapte, au acces la toată pensiunea."

În cazul hotelurilor, cele mai căutate sunt cele de două stele. Un turist plăteşte aici 925 de lei pentru patru nopţi de cazare și acces gratuit în bazinele cu apă termală.

Marcel Stokker - director hotel de 2 stele

"Sunt incluse patru nopți de cazare cu o cină bihoreană tradițională, o să facem afară un gulaș, cu niște frigărui haiducești.În seara de 1 este organizat un carnaval tradițional unde toți turiștii sunt costumați."

O stea în plus și turistul plătește în plus cel puţin 250 de lei. La hotelurile de 4 stele un sejur de trei nopți costă 1.360 de lei.

Daniela Pantea - directorul unui hotel de 3 stele

"Deocamdată sunt în proportie de 75 % sunt ocupate camerele .Tarifele față de anul trecut sunt la fel având în vedere că este o perioadă de criză."

Cătălin Șipoș - economist în cadrul SC Turism Felix

"Avantajul nostru este că iernile sunt mult mai blânde decăt la munte, accesul se face ușor și cu mașina și cu trenul plus apa termală."

Și în Maramureș, cu greu mai gasesti un loc de cazare în stațiuni.

Pentru 6 nopti de cazare, cu mic dejun inclus, cina festiva si 2 seri tematice, intr-un hotel situat chiar la baza partiei Roata din Cavnic, turistii vor scoate din buzunare 1200lei/persoana, la fel ca anul trecut.

LUIZA KRIS - reprezentanta unui hotel din Cavnic

"In seara de Revelion ii asteptam pe turisti cu friptura de porc cu cartofi la tava, aperitive, mancare traditionala, ciorbe si prajituri de casa. "

Călina Vultur - directorul unui hotel din Cavnic, Maramureș

"Mai includem in pachet sauna, jacuzzi, sala de fitness si pretul redus la transportul pe cablu si jumatate din pret la echipamentul de inchirieri"

Atmosfera va fi completata cu muzica populara specifica zonei, dar si cu concursuri de frumusețe și de karaoke.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri