VIDEO. Un polițist a fost filmat în timp ce-și agresa soția în curtea Ambulanței

Data actualizării: Data publicării:
bataie ambulanta SM
sursă: Gazeta de Nord-Vest

Este ancheta internă la Inspectoratul de Poliţie Satu Mare, după ce un poliţist în uniformă a fost filmat duminică în timp ce îşi agresa soţia, în curtea serviciul judeţean de ambulanţă.

Tânăra este asistentă medicală în cadrul Ambulanţei, iar cei doi s-au căsătorit în luna iunie a acestui an. Din primele verificări făcute de IPJ Satu Mare rezultă că poliţistul era în afara orelor de program, chiar dacă purta uniformă în momentul comiterii agresiunii.

"Ca urmare a informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, potrivit cărora un polițist are un comportament agresiv față de o angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus verificări interne pentru clarificarea împrejurărilor în care a survenit incidentul, urmând ca la finalul acestora, în funcție de rezultat, să fie luate măsuri legale. Statutul profesiei de polițist impune probitate morală, dar și o conduită corespunzătoare, atât în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, cât și în afara acestora", se arată într-un comunicat al Poliţiei Satu Mare.

În urma rezultatelor investigației, șefii bărbatului vor decide dacă se vor lua măsuri împotriva bărbatului.

Potrivit presei locale, o anchetă se desfășoară și în cadrul Ambulanței Satu Mare.

Redactor: Bogdan Băcilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri