Trafic restrictionat pentru tiruri in Vama Bors

Data publicării:
stirea 202 20vama-57077

Sute de tiruri asteapta sa intre in tara vecina dupa ce autoritatile maghiare au restrictionat intrarea camioanelor de peste 7,5 tone. Pana cand vremea nu se va imbunatati, transportatorii trebuie astepte pe marginea drumurlui sau in cel mai bun caz in parcari, ceea ce ii nemultumeste pe soferii care trebuiau sa ajunga deja cu marfa la destinatie.

comisar sef Dan Lazăr- purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Bihor;

"Traficul automarfarelor mai mare de 7,5 tone a fost restrictionat, nu se permite temporar intrarea pe teritoriul ungariei, exceptie fac tirurile incarcate cu materiale perisabile si animale vii. restrictia se impune datorita vremii nefavorabile."

In acest fel maghiarii vor sa evite ambuteiajele si problemele,asta dupa ce acum doua saptamani mii de masini, tiruri si autocare au ramas inzapzite pe autostrazile si drumurile nationale cand Ungaria s-a aflat sub cod rosu de ninsori si viscol. Autoritatile maghiare ii sfatuiesc pe oameni sa nu porneasca la drum decat daca au probleme urgente de rezolvat si daca intampina greutati sau raman inzapeziti sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau la numarul 105.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri