Aurel Şunda: "10 jucători trebuie aduși la Poli". Meciul cu CFR Cluj, ca o adevărată finală

Data publicării:
Sunda prima-1

Aurel Șunda, antrenorul bănățenilor, se așteaptă la un meci greu cu fosta campioană. El recunoaște câteva neajunsuri ale echipei pe care o conduce, cum este omogenitatea lotului, determinată de faptul că unii dintre jucători au sosit la echipă după startul campionatului: „Ei trebuiau să reziste acum la o intensitate foarte mare și să aibă foarte mult de lucru. Dar la o intensitate foarte mare apar accidentările. Și posibilitatea ca noi să fim omogeni este foarte mică".

O atmosferă liniștită în sânul echipei înseamnă trecerea mai rapidă peste pasa proastă în care se află echipa. Iar jucătorii cu experiență sunt cei care dau tonul și-i sprijină pe cei tineri. Cristian Boldea ne mărturisește: „Întotdeauna ne încurajează când greșim. Încercăm să-i privim, ce fac ei după antrenamente, înainte de antrenament, în timpul antrenamentului. Și cred că Ovidiu Petre, Bălace sunt cele mai bune exemple".

Rezultatele slabe ale echipei pe acest final de an sunt puse pe seama lotului ”subțire”. Aurel Șunda recunoaște că este nevoie de sânge proaspăt în echipă: „Suntem 30 în lot, din punctul meu de vedere cred că avem jucători, ca să nu exagerez, dar vreo 10 jucători care trebuie aduși la Poli".

Meciul dintre ACS Poli Timișoara și CFR Cluj va fi transmis de DigiSport 1, miercuri, 18 decembrie, de la ora 18.

reporter: Miodrag Hojda
operator: George Ștefăniță
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri