Cupa României: Ripensia Timişoara, calificare în prelungiri: 1-0 cu Muncitorul Reşiţa

Data publicării:
ripensia 0



Ripensia Timişoara are parte de un parcurs formidabil în Cupa României.
Roş-galbenii au înfruntat cu succes adversari din ligile superioare. Au eliminat în urmă cu două săptămâni puternica divizionară C Millenium Giarmata, scor 3-2. Cu toate acestea, meciul cu Muncitorul Reşiţa a fost tranşat abia în a doua repriză a prelungirilor de nigerianul Joseph Anagor, care a marcat singurul gol al partidei.

„Eu sunt foarte bucuros că am dat gol în acest meci. Înainte de meci, m-am rugat lui Dumnezeu ca debutul meu să fie unul decisiv“, ne-a mărturisit ulterior Joseph Anagor, atacantul celor de la Ripensia Timişoara.

Meciul a fost dominat de timişoreni, care au avut două bare şi mai multe ocazii importante de a marca. Învinşii au dat vina pe arbitraj şi au acuzat lipsa unor jucători de bază în această partidă.

„Noi nu am venit cu prima garnitură astăzi, nu ne aşteptam să întâmpinăm o rezistenţă atât de dârză din partea gazdelor. Din păcate, s-a cam jucat în 14 oameni astăzi“, susține Viorel Lolea, antrenor echipei Muncitorul Reşiţa.

 

Gazdele se bucură de victorie şi aşteaptă un adversar de ligă secundă în faza următoare a competiţiei. „Acum, deja, cum am zis data trecută, după ce am trecut de Girmata, mi-aş dori o echipă de Divizia B. De ce nu, să ne încercăm puterile şi cu o echipă de Divizia B“, afirmă Ovidiu Olariu, antrenorul FC Ripensia Timișoara.

Faza a IV-a a Cupei României, la care vor participa cele 19 echipe calificate din faza III şi 19 echipe din Liga a 2-a, ediţia 2012-2013, este programată să aibă loc în 28 august.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri