Destinații preferate de timișoreni de Sfânta Maria: la Zoo și la grătar

Data publicării:
colaj sf maria 3









Timişorenii care au rămas în oraş au profitat de ziua liberă, de faptul că temperaturile s-au mai domolit, şi au ieşit la plimbare la Grădina Zoologică:
”Pentru copii, să vadă urşii şi tot ce-i în Grădina Zoologică ca şi animale, că lor le place.În sfârşit e mai bine afară. Poţi să respiri”. Copiii au fost încântați: ”Urşii (mi-au plăcut cel mai mult - n.r.). De ce? Erau prin apă şi mi s-au părut interesanţi”, ”Dau mâncare la capre. Am mai văzut păuni, cocoşi, iepuri, râs, ponei, urşi”.











 

Alţi timişoreni au ieşit la iarbă verde. Au încins grătarele şi s-au bucurat de vremea frumoasă, în vreme ce copiii au căutat tot felul de metode pentru a se distra. Echipa Digi24 Timișoara a fost în mijlocul lor: ”Această zi am hotărât să o petrecem în doi. Copiii sunt plecaţi în străinătate. E o atmosferă plăcută. Sunt variante, dar să plecăm ar fi nevoie de bani mulţi să pleci undeva”, ”Am venit la grătar, să ne petrecem cu prietenii cu fraţii. Avem mici, aripioare, bere”, ”Mi-am adus o motocicletă, am nişte cărţi, nişte palete şi cam atât”.

Adormirea Maicii Domnului este o zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Bugetarii vor avea liber şi mâine. Următoarea zi liberă stabilită prin Codul Muncii va fi pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, Ocrotitorul României.

Reporter: Marcela Sferlea
Operator: Mago Pal
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri