Evadatul din Hunedoara, de la Bârcea Mare, prins în Timiș, la Margina

Data publicării:
colaj evadat



”Poliţiştii au activat un plan de acţiune în vederea depistării deţinutului, faţă de care s-a solicitat darea în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. În vederea capturării deţinutului, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice, în cooperare cu echipele de căutare formate din personalul penitenciarului şi jandarmi”, a anunțat atunci IPJ Hunedoara.

Sandu Ioan Stan, de 21 de ani, din comuna Lăpugiu de Jos, judeţul Hunedoara, își executa pedeapsa în regim semideschis. Avea de executat o pedeapsă de patru ani și nouă luni pentru furt calificat. La această condamnare se va adăuga și ceea ce va decide instanța pentru cea mai recentă ispravă a tânărului: cele nouă zile de libertate, în urma evadării, pot fi ”echivalate” cu o pedeapsă de la 6 luni la 2 ani de detenție.

”În prezent, Stan Sandu este audiat de poliţiştii timişeni, urmând a fi preluat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara şi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei”, anunță IPJ Timiș. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri