Informatica Timișoara vrea totul în noul sezon

Data publicării:
antre informatica


„Sunt bucuros că ne întărim pe partea defensivă cu Rajcevic, aici aveam o problemă de experiență, MUSCĂ, iar pe partea de atac ne trebuia un alt pivot, care să înlocuiască pe Slobodan (n.r. Janjic) atunci când e nevoie, iar Simic e un pivot foarte bun”, a spus Robert Lupu, antrenorul timișorenilor.

„Cred că avem jucători bun, dar trebuie să muncim mult, să venim la antrenamente și să dăm sută la sută și, cu siguranță, vom deveni campioni”, a precizat, pentru Digi24 Timișoara, Slobodan Rajčević.

„E un club mare și pentru că am văzut că își dorește să progreseze, am ales să vin aici. Firește, Rakic și Janjic sunt prieteni buni cu noi, ne-au vorbit de echipă și au jucat un rol important în venirea noastră aici”, adaugă Miloš Simić.

Robert Lupu, antrenorul principal al bănățenilor, mai așteaptă încă doi noi jucători, după plecările lui Vlad Iancu, Gabriel Dobre, Ivan Jovanovic și Slaven Novoselac. Numele noi se vor alătura, cel mai probabil, lotului în stagiul de pregătire de la Vrșeț.

„Ar trebui să mai vină 1 sau 2 jucători, acum vom vedea dacă vom lua din propria pepinieră, mai exact de aici, din Timișoara niște jucători. Eu cred că, una peste alta, avem o echipă care poata ataca titlul, chiar dacă nu e nimic sigur, sunt 2-3 echipe care își propun, de asemenea, acest obiectiv”, a completat Robert Lupu, antrenorul principal al celor de la Informatica Timișoara.

Timișorenii își propun să organizeze un turneu chiar înaintea startului sezonului, la care să participe o serie de formații din țări apropiate sau echipe care au evoluat în edițiile precedente ale UEFA Cup. Data desfășuării acestuia urmează să fie stabilită.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri