Lucrările în centrul istoric al Timișoarei întârzie. Timișorenii nu sunt deloc surprinși!

Data publicării:
centru A

În 28 octombrie, Nicolae Robu, primarul Timişoarei, afirma: ”Săptămâna viitoare vom vedea exact ce strazi se vor închide. Estimez că săptămâna viitoare o să facem organizarea de şantier şi în două săptămâni vom avea primele săpături”. În același sens vorbea și Marin Necula, directorul firmei constructoare: ”Lucrarile vor începe cu organizarea de şantier lunea viitoare”.

Asta anunţau autorităţile în urmă cu două săptămâni. Acum însă... primarul Timişoarei spune că nu e la curent de ce nu s-a deschis șantierul.

 

Timişorenii nu sunt deloc surprinşi că lucrările nu au început la data anunţată: ”S-a întârziat şi cu autostrada şi cu tot aşa că nu ne miră nimic”, ”Ca la noi. La noi se întârzie la orice, nu?”, ”La noi aşa merge. Și în Complex vezi acelaşi lucru, era de aşteptat. Era de aşteptat să nu înceapă? Era de aşteptat să fie întârziate că aşa e la noi”.

Şantierul din centrul vechi al oraşului va schimba faţa Timişoarei. Zece străzi vor fi refăcute complet şi patru pieţe vor fi modernizate. Termenul de finalizare este iulie 2015.

reporter: Sorina Covlea
operator: George Ştefăniţă
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri