Prognoza meteo pe două săptămâni: vreme caldă în Banat și Crișana, cu ploi slabe, cel mult lapoviță

Data publicării:
centrul Timisoarei



Prognoza meteo pentru BANAT


În prima săptămână a intervalului, vremea va fi deosebit de caldă, cu maxime termice ce se vor situa în medie între 10 şi 16 grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în zilele de 11 şi 16 februarie. Începând din 17 februarie temperaturile diurne vor scădea uşor, până la medii cuprinse între 7 şi 10 grade Celsius. Până în data de 18 februarie temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 1 şi 5 grade, după care, până la sfârşitul intervalului, se vor situa în jurul valorii de 0 grade.

Vor fi ploi în general slabe în zilele de 11, 12 februarie şi în jurul datei de 16 februarie. În restul intervalului, probabilitatea de ploaie va fi destul de redusă, cu menţiunea că, în ultimele nopţi, vor fi condiţii de lapoviţă.

Prognoza meteo pentru CRIŞANA

Vremea va fi mai caldă decât normal în prima săptămână a intervalului, când temperaturile diurne se vor situa în medie între 8 şi 16 grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în zilele de 11 şi 16 februarie. Începând din 17 februarie maximele vor scădea uşor până la medii cuprinse între 6 şi 8 grade Celsius, ce vor
caracteriza un regim termic apropiat de cel normal. Până în data de 18 februarie, temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 1 şi 4 grade, după care, până la sfârşitul intervalului, se vor situa în jurul valorii de 0 grade.

Vor fi ploi în general slabe în zilele de 11, 12 şi în jurul datelor de 16 şi 18 februarie. În restul intervalului probabilitatea de ploaie va fi destul de redusă, cu menţiunea că în ultimele nopţi vor fi condiţii de lapoviţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri