Promisiune respectată: Cupa a rămas în Banat

Data publicării:
cupa rcm


„Sunt niște titluri individuale care sunt secundare. Pentru mine cel mai important a fost să câștigăm ca și echipă. Suntem foarte mulțumiți de ceea ce am arătat, atât din punct de vedere al rezultatului, cât și din punct de vedere al jocului. Am dominat această finală de la un capăt la celălalt și nu avem de ce să nu fim mulțumiți”, a spus Valentin Calafeteanu.

„Ne-am dorit ca acest public minunat care ne iubește să aibă satisfacția necesară, pentru că au fost atâtea finale disputate în deplasare au fost alături de noi, chiar și în momentele grele. Astăzi i-am simțit din plin și le mulțumim pe această cale și le dedicăm acest meci foarte bun al nostru”, a precizat și Stelian Burcea, căpitanul „sarazinilor”.

„Diferența de 25 de puncte de la final nu face decât să arate cât de mult au muncit băieții în ultimele șase luni. Pe lângă asta, a existat și motivația de a le oferi familiilor, prietenilor și suporterilor o astfel de bucurie. Astfel că sunt mulțumit că am ridicat trofeul, în primul rând, dar mai ales pentru modul în care am jucat”, a declarat și Grainger Heikell, antrenorul celor de la RCM Timișoara Saracens.

Timișorenii iau o pauză după succesul din ultimul act, dar revin în iarbă peste aproape două luni pentru a pregăti debutul în Superligă, precum și cel din Challenge Cup.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: George Ștefăniță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri