Răzbunare murdară, de Anul Nou

Data publicării:
colaj casa vandalizata

Chiar în prima oră din Noul An, locuinţa omului legii a fost stropită cu ulei auto uzat. Camerele de supraveghere surprind momentul în care, în toiul nopţii, un bărbat necunoscut se apropie de casă şi arunca pe una dintre faţadele casei, în cinci locuri diferite, cu substanţa care murdărește, iar mai apoi pleaca. Deşi se aflau în casă în momentul incidentului, poliţistul şi soţia acestuia au aflat de cele întâmplate abia a doua zi de dimineaţă.



”Soțul trezindu-se, la ora 10 dimineața, a coborât de la mansardă, vecina bătea în geam disperată - vecină, vecină, ieși afară! Soțul s-a speriat, nu știa despre ce e vorba. Cand iese afară, fațada efectiv stropită, într-un hal fără de hal, cu ulei de mașină”, ne-a relatat Alina Tanasoglu, soţia poliţistului.

Pentru că actul de vandalism a avut loc chiar în noaptea dintre ani, ghinionul familiei a fost dublu.

Din cele patru camere de supraveghere montate, doar două au surprins momentul. Celelalte două, pe care s-ar fi putut vedea chiar faţa bărbatului, nu au înregistrat incidentul. Şi asta pentru că sistemul la care au fost montate cele patru camere nu era updatat Noului An.

Familia nu exclude varinta în care la mijloc ar fi vorba de răzbunarea unui şofer atins de activitatea omului legii: ”Dar eu zic, după părerea mea, dacă e ceva de discutat şi de vorbit, vii şi discuţi direct cu omul, nu distrugi casa omului, bunul omului, nu?”

Casa este una recent contruită, iar pentru că substanţa cu care a fost stropită este una foarte puternică, pentru reparaţii, cel mai probabil, tencuiala va trebui refăcută.

Reporter: Adina Iriza
Operator: Adrian Hrişcu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri