Timişoara, în ritm de vals, la Balul Vienez

Data publicării:
n07 20bal 20vienez 20in 20mica 20viena 20071212-37340

Deschiderea serii le-a revenit debutanţilor, care, după două luni de pregătiri intense, i-au cucerit pe invitaţi cât ai spune 1-2-3.

Pentru a respecta întocmai tradiţia vieneză a balurilor, domnişoarele s-au distins prin rochie albă, tiară şi buchet de flori, în timp ce partenerii lor au purtat frac.

Nena şi Andrei, doi dintre debutanţii Marelui Bal, au trăit din plin fiecare secundă în care s-au aflat în centrul atenţiei.Odată ce au scăpat de emoţiile primului dans, tinerilor nu le-a fost greu deloc să-i aducă în ring pe invitaţii de marcă ai balului.

Iar reţeta a fost urmată întocmai. Muzicienii prezenţi la Bal au cântat, înainte de a veni la Timişoara, pe scene importante din întreaga lume.

Nici mâncarea nu s-a abătut de la regulile exigente impuse de balurile cu lume bună.

Iar locul care a găzduit marele bal desăvârşeşte reţeta întregului eveniment.

Cei aproape o sută de invitaţi ai marelui eveniment, reprezentanţi de seamă ai mediului economic, politic şi cultural din ţară şi din străinătate, alături de cei 22 de debutanţi au scris, până după miezul nopţii, o primă pagină din ceea ce se vrea a fi o poveste vieneză reîncepută în Mica Vienă. Şi au contribuit, în acelaşi timp, la strângerea de fonduri pentru copiii defavorizaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri