Timișoara: închiderea intersecției Michelangelo pune la încercare nervii șoferilor

Data publicării:
michelangelo 2



„Trebuiau să găsească o variantă, în primul rând, pentru a se circula fluent în zona asta. Am venit de la Lugoj şi de la intrarea în Timişoara tot aşa se merge, probabil din cauza acestui nod totul e dat peste cap", „Cred că ar trebui să se facă mai mult pentru fluidizare. Cumva. Înţelegem că se construieşte, dar totuşi...", „E o idee tâmpită din moment ce nu am sigur alte variante de circulaţie", sunt câteva din opiniile celor de la volan surprinse de echipa de filmare Digi24 Timișoara.

Circulaţia în zona Michelangelo va fi redeschisă în luna septembrie. Până atunci se lucreză la realizarea pereţilor mulaţi ai pasajului şi la ridicarea podului. Vezi ce a declarat pentru Digi24 Timișoara Moise Scorobete, şef de şantier - la ce se lucrează în prezent!

Autorităţile locale au pregătit pentru şoferi mai multe rute alternative, care duc atât în zona centrală a oraşului, cât şi în zona Traian. Dan Diaconu, viceprimarul Timişoara, ne precizează: "Am încercat ca, în toată zona traseului auto, pe nord-sud şi est-vest în zona Michelangelo, să asigurăm trasee alternative".

Potrivit proiectului, durata lucrărilor la Pasajul Michelangelo este de 14 luni şi costă 69 de milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri