Timișoara, victorie în primul meci din play-out

Data publicării:
s06 timisoara victorie primul meci playout icon

Apărarea timișorenilor a fost în mare formă. Jucătorii lui Constantin Ștefan au blocat majoritatea acțiunilor ofensive ale reșițenilor și au reușit să transforme în gol cele mai multe dintre atacuri. Și încurajările suporterilor, veniți în număr mare la meci, au avut un rol important în victorie.

Iulian Halcă, jucătorul lui CH Politehnica Timișoara: „Apărarea a mers foarte bine și atacul și-a făcut treaba... Acolo e altceva, o să fie alt meci, sper să ne impunem și acolo, în meciul 2".

Antrenorul oaspeților, Aihan Omer, pune înfrângerea pe seama lipsei de concentrare a elevilor săi și promite să întoarcă rezultatul în meciul următor: „Încă nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat cu jucătorii mei. I-am văzut obosiți, deconcentrați. Din fericire n-a fost un meci decisiv, mai urmează două meciuri pe teren propriu, încercăm să ne revenim până atunci".

De partea cealaltă, antrenorul timișorenilor spune că jucătorii săi nu trebuie să-și piardă concentrarea pentru a putea câștiga partida de sâmbătă.

„Este doar un meci. Mai sunt încă două de disputat în deplasare. Trebuie să stăm la fel de concentrați până la încheierea acestor meciuri cu CS Caraș-Severin. A fost o luptă crâncenă, ne-am dedicat total acestui meci", a declarat Constantin Ștefan, antrenorul echipei CH Politehnica Timişoara. 

Meciul 2 al play-out-ului se va disputa sâmbătă, de la ora 17.30, la Reșiţa. În caz de egalitate după două partide, meciul decisiv se va desfăşura duminică, tot la Reșiţa, tot de la ora 17.30. Învingătoarea va rămâne pe prima scena handbalistică.


reporter: Miodrag Hojda
operator: Viorel Jiva
editor web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri