Duel dificil cu revelația sezonului

Data publicării:
gaz
ACS Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș încheie prima etapă din 2017, luni, de la ora 20:00, în direct la Digisport 1. Bănățenii speră să obțină cel puțin un punct din confruntarea cu echipa pregătită de Cristi Pustai, formație a cărui parcurs de până acum i-a impresionat pe alb-violeți.

„Toată lumea o consideră favorită pe Gaz Metan în partida cu noi, fiind echipa de pe locul 4, cu pretenții mari la play-off și noi avem șansa noastră de a demonstra că suntem o echipă care încercăm cu toate armele noastre să evităm retrogradarea”, admite Ionuț Popa, antrenorul timișorenilor.

„Au avut o formă foarte bună și sunt pe un loc de play-off, dar dacă stăm și ne uităm la istoricul nostru, noi am cam câștigat cu echipele din play-off și acest lucru ne dă mare încredere”, a spus și căpitanul Marius Croitoru.

Timișorenii se așteaptă la un duel echilibrat, cu atât mai mult cu cât gazonul de pe Dan Păltinișanu se anunță a fi unul moale. În plus, ultima clasată are încă probleme de lot, după ce mai mulți jucători, în frunte cu Cristian Scutaru s-au accidentat în perioada de pregătire.

„Este chiar prima etapă și eu zic că niciuna dintre echipe nu poate emite pretenții la o formă sportivă bună, de aceea cred că va fi un joc de luptă mai mult și din cauza terenului, care va fi unul desfundat și greoi”, a completat Popa.

În partida tur, cele două formații au terminat la egalitate, 1-1, după reușitele lui Lullaku și Popovici. Medieșenii și-au pierdut golgheterul, dar și pe Mircea Axente, însă au semnat, printre alții, cu Sikorski, un atacant de 29 de ani și cu Aymen Tahar, revenit la Mediaș, unde a evoluat între 2012 și 2015.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri