Gust amar, după aventura europeană

Data publicării:
dan dinu
Prezent în platoul Diviziei Locale, Dan Dinu, președintele campioanei Timișoara Saracens, s-a arătat dezamăgit de lipsa sprijinului din partea autorităților locale și județene în problema infrastructurii, în sezonul în care echipa a participat în grupele Challenge Cup - a doua cea mai importantă competiție rugbistică de pe contintent.

„Nu e problema mea e să găsesc eu vinovatul, problema mea e să vin să întreb autoritățile, ca un personal al lui Cariagale: noi la anul cu cine votăm? Pe ce stadion vom juca? S-a vorbit foarte mult despre infrastrutură la Timișoara, au fost promisiuni, dar din păcate aceste promisiuni nu s-au materializat, a spus Dan Dinu.

Dan Dinu ia în calcul, ca pe viitor, echipa să dispute unele jocuri chiar și dincolo de graniță, atunci când vine vorba de o participare în cupele europene.

„În situația în care ne vom vedea iar în fața grupelor europene vom cere un alt teren să îl omologăm, cu siguranță ar putea fi un teren cât mai apropiat, Arad sau probabil Szeged”, a continuat Dinu.

Principalul finanțator al campioanei a vorbit și despre întărirea lotului, în ideea în care Stelian Burcea, Paula Kinikinilau și Valentin Calafeteanu au părăsit echipa în ultima perioadă.

„Suntem în discuții cu alți jucători, pe care, la început îi vom contracta pe o perioadă de un an de zile. În principal, jucători străini, care dacă vor confirma rămân la echipă, dacă nu ne vom despărți și de ei”, a conchis președintele campioanei.

Timișorenii se vor reuni pe 27 februarie, pentru a se pregăti de reluarea Superligii, programat pentru finalul lunii martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri