HOCHEI. Înfrângere în Ungaria

Data publicării:
HOCHEI

Hocheiştii de la Corona Braşov au cedat la loviturile de departajare ultimul joc disputat în a doua deplasare din Erste Liga cu scorul de 3 la 2 contra celor de la Fehervar Titatnok.

La finalul timpului regulamentar scorul a fost 2-2, gazdele punctând prin Antila şi Szabo, iar braşovenii au marcat prin Arpad Mihaly şi Mason Wilgosh. În prelungiri nu s-a marcat, iar gazdele au luat 2 puncte după executarea loviturilor de departajare, golul decisiv fiind marcat de Peter Andor.

În urma punctului obţinut Corona a ajuns la cota 13 puncte în 12 meciuri şi ocupă locul 8, la egalitate cu cei de la Fehervar. În clasament sunt lideri cei de la Miskolc, cu 32 de puncte, urmaţi de MAC Budapesta cu 30 de puncte şi Ferencvaros cu 26. În următorul joc din Erste Liga braşovenii de la Corona vor evolua pe teren propriu tot contra celor de la Fehervar Tintanok, vineri, 3 noiembrie de la ora 18.30 în Patinoarul Olimpic.

O evoluţie mai consistentă au avut în acestă perioadă tinerii hocheişti ai clubului braşovean. Echipa U12 a Coronei ce evoluează în acest sezon în Campionatul Ungariei a dispus de echipele secunde ale celor de la Miskolc și Debrecen cu scoruri 18 la 0 respectiv 38 la 0. Și formațiile U8 și U10 au avut rezultate bune în week-end-ul trecut, reușind câte trei victorii la Cupa Gobe, care a avut loc la Cârța și la care au mai participat echipe din Miercurea Ciuc, Sf. Gheorghe, Gheorgheni și București.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri