Meci capital în Ilfov

Data publicării:
prev chiajna
ACS Poli Timișoara joacă mâine la Chiajna, unul dintre cele mai importante meciuri din play-out. Bănățenii abordează întâlnirea cu echipa pregătită de Dan Alexa fără cinci titulari obișnuiți.

Înfrângerea de la Voluntari, coroborată cu succesul Concordiei din ultima rundă, face ca ACS Poli să aibă din nou emoții, cel puțin legate de baraj. Timișorenii revin în Ilfov după doar cinci zile pentru a înfrunta trupa lui Dan Alexa, una care s-a apropiat la două puncte distanță în clasamentul play out-ului.

"Vine acum un alt joc, aproape decisiv spun eu, pentru că echipa care câștigă aproape că se salvează de la retrgoradare. Repet, e un joc capital pentru noi. Am să discut cu jucătorii această problemă, într-un mod care să îi intereseze și pe ei foarte, foarte mult", spune Ionuţ Popa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara.

"Vrem să obținem cele 3 puncte, normal. Este un meci foarte foarte important din punctul nostru de vedere. Dacă îi vom bate cred că luăm o opțiune serioasă în evitarea retrogradării și a barajului", a declarat şi mijlocaşul Cristian Bărbuţ.

ACS Poli Timişoara abordează tot în formulă restrânsă deplasarea ce s-ar putea dovedi decisivă pentru menţinerea în prima ligă. Ionuţ Popa nu i-a luat în lot pe Cânu suspendat, dar nici pe Croitoru, Doman, Scutaru și Străuţ, care sunt în continuare accidentaţi. Antrenorul a vorbit, din nou, și despre programarea făcută de către LPF.

"Marea problemă a noastră e că echipa nu poate fi, de la o etapă la alta, aceeași. Nu există joc să nu lipsească 3-4 titulari. Chiajna joacă al 4-lea meci consecutiv acasă, nici nu am mai văzut așa ceva... noi am făcut gălăgie vizavi de programările ăstea și știți că ne-au băgat pumnul în gură...", a mai adăugat Popa.

Partida Concordia Chiajna - ACS Poli Timișoara se dispută mâine, de la ora 17.30, în direct la Digisport. Meciul se dispută în devans deoarece în 20 mai bănățenii joacă finala Cupei Ligii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri