Microbuz răsturnat de vânt

Data publicării:
MICROBUZ VANT

Şase persoane au ajuns la spital, după ce un microbuz s-a răsturnat pe DN13, în localitatea Feldioara. Martorii susţin că o rafală puternică de vânt a rasturnat microbuzul, care nu circula cu viteză mare.  Soferul a scăpat nevătămat şi a povestit cum vantul puternic a răsturnat maşina şi a rostogolit-o de mai multe ori. Ceilalţi pasageri, 6 femei în vârstă, au ajuns la spital cu multiple traumatisme. 

Microbuzul venea de la o mănăstire şi mergea spre Satu Mare cand, portivit martorilor, a fost pur si simplu luat de vant pe sus.

"Dintr-o dată s-a ridicat maşina, s-a dat peste cap. Nu a avut mai mult de 70 de km/oră. A venit un vânt şi a derapat. S-a dat de 4 ori peste cap, acolo e a 5-a oară", martor.

"A venit vântul şi m-a aruncat afară de pe drum", şoferul microbuzului.

"Un autoturism de 8+1 care se deplasa pe Drumul Naţional 13 dinspre Braşov către Rupea la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers ieşind în afara părţii carosabile",  cms. Mircea Constantinescu - serviciul rutier Braşov.

În total au intervenit 3 ambulanţe, două echipaje SMURD şi unul de la descarcerare.

"Una dintre cele 3 femei, în vârstă de 75 de ani este în stare mai gravă, aceasta a suferit un traumatism cranio+cerebral şi un traumatism toraco-abdomnal", cpt. Ciprian Sfreja - purtător de cuvânt ISU Braşov.

Braşovul a fost sub avertizare de cod galben de vânt până la ora 11:00, în aceasta dimineaţă.

Reporter:Sorin Secli
Operator: Mihai Stan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri