Punct smuls în ultima secundă

Data publicării:
scm poli
În startul returului din Liga Naţională, Politehnica Timişoara a încurcat din nou liderul Dobrogea Sud. Câştigători la Constanţa, în prima etapă, bănăţenii au fost conduşi la trei goluri după prima repriză, dar au revenit în meci chiar în ultimul minut, când au avut atacul şi un jucător în plus

Nikola Crnoglavac a primit cartonaşul roşu, iar, conform noului regulament, Poli a primit o aruncare de la 7 metri. Simovic a înscris pentru a 5-a oară consecutiv în meci a stabilit rezultatul final, 19 - 19, al doilea pas greşit la rând pentru Dobrogea Sud.

„E pentru prima dată când noua regulă, care ne-a costat pe noi în cel puțin două sau trei cazuri, s-a aplicat și pentru noi. Îmi felicit jucătorii pentru că au luptat și nu și-au pierdut speranța că putem reveni. Chiar și când am fost conduși la trei goluri, noi am continuat, am luptat pentru a recupera”, a spus, la final, Pero Milošević, antrenorul celor de la SCM Politehnica Timișoara.

Decizia arbitrilor i-a nemulțumit însă pe oaspeți, care au ales să nu se prezinte la declarațiile de la finalul meciului. Constănțenii au căzut pe locul doi în clasament, după Dinamo, în vreme ce Poli este pe opt, cu 19 puncte, două mai puțin decât Steaua.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri