Revelion în costum de baie

Data publicării:
revel mako
Sute de locuitori din vestul ţării dau distracţia din staţiunile montane din ţară pe o petrecere în costum de baie, în Ungaria. Complexul termal de la Mako este deja ocupat în proporţie de peste 60% de români. Îi atrag distanţa mică, preţurile avantajoase şi condiţiile bune.

La băile termale din Mako, Ungaria, din cele 400 de locuri disponibile de Revelion, 250 sunt deja rezervate de români, în special de timişoreni şi arădeni, iar alte 70, de sârbi. Carmen Iloni îşi va petrece revelionul în costum de baie, alături de prieteni şi familie, iar pentru o noapte de distracţie în jacuzzi plăteşte 48 de euro.

„Eu mă aştept la o foarte mare relaxare având în vedere că piscinele sunt amenajate cu multă spumă. Probabil vor fi multe lucruri inedite la care nu ne aşteptăm, muzică foarte bună, va fi un fel de discotecă în bazin, discotecă de spa”, povestește Carmen Iloni.

Reprezentanţii complexului de la Mako le-au pregătit turiştilor o noapte specială.

„În această zi o să avem nenumărate surprize la care vor putea participa cei prezenţi. O să avem un concert Varga Viktor, o să fie prezentare de salsa şi DJ care va pune muzică retro. Pregătim bufet suedez şi, la miezul nopţii, vom ciocni împreună”, explică Lajtosne Papp Noemi, directorul de marketing al Băilor Mako.

Şi proprietarii pensiunilor din Mako îi aşteaptă cu bucurie pe români. O cameră de două persoane costă 32 de euro pe noapte. Clienţii beneficiază reduceri de 20% la ştrand şi de 10% la restaurantele din localitate.

„Suntem la capacitate maximă şi sunt numai români de Revelion la noi. Câte persoane şi de unde vin? 16 persoane din Arad, cred şi din Timişoara”, spune și Ildiko Neagu, administrtorul unei pensiuni.

Românii care au ales să se relaxeze după Crăciun la băile termale le recomandă conaţionalilor să îşi petreacă aici noaptea dintre ani.

„Cu familia am venit aşa după Crăciun. Le recomandaţi românilor? Absolut. Pe cine cunosc, le-am spus dacă vreţi să vedeţi ceva minunat veniţi la Mako. E aproape de graniţa României, e curat, frumos, excepţional.”

„Înotăm, foarte fain. Avem ce să ne jucăm şi ne distrăm. La Timişoara aveţi aşa ceva? Nu prea. Avem doar piscina gonflabilă.”

Staţiunea termală Mako se află la 120 de kilometri de Timişoara şi la 70 de kilometri de Arad, distanță ce poate fi parcursă și pe autostradă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri