Spitalul Județean din Timișoara, vizitat de colindători

Data publicării:
B53A0209
Spiritul sărbătorilor de iarnă s-a simțit din plin la Spitalul Județean din Timișoara. Dubașii din Curtea, județul Timiș, i-au colindat astăzi pe medici, pacienți și aparținători. Peste 100 de oameni au participat la recitaluri, iar copiii angajaților au primit și dulciuri de la Moș Crăciun.

Îmbrăcați în straie de sărbătoare, 11 dubași din localitatea Curtea au adus puțin din frumusețea Crăciunului la Spitalul Județean din Timișoara. Colindătorii au fost primiți de peste 100 de medici, pacienți și copii. Este pentru prima dată când dubașii de la Curtea poposesc la cel mai mare spital din vestul țării.

"Organizăm pentru copiii angajaților spitalulului județean și nu numai, pentru colectivul spitalului, pentru pacienți, pentru toți cei care vor să participe un program de colinde. Anul acesta ați văzut au fost mai multe grupuri de colindători și un grup de dubași din Curtea care ne-au încântat cu minunatele lor cântece di preajma sărbătorilor", spune Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

Copiii angajaților au primit și dulciuri de la Moș Crăciun, prezent și el în sală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri