Spre Bilbao, via Heidelberg

Data publicării:
19 sport3

Timişoara Saracens a primit, din nou, întăriri pe banca tehnică, înaintea finalului important de sezon. Chester Williams s-a alăturat staff-ului şi speră ca împreună cu Sosene Anesi şi Ulises Gamboa să bifeze primul din cele două obiective rămase: calificarea în grupele ediției viitoare a Challenge Cup. Bănățenii iau calea Germaniei pentru returul cu Heidelberger, care pornește de la 26-20.

”Le mulțumesc celor de aici pentru că îmi dau șansa unei noi provocări. Sperăm că putem să ajungem în Challenge Cup şi că vom câștiga titlul, din nou, pentru Timișoara, chiar dacă nu va fi ușor”, a declarat Chester Williams, director tehnic Timişoara Saracens.

”Mentalitatea şi concentrarea băieților în această săptămână a fost exact la fix. Cu toții știm de ce. Unii dintre noi încă suferă după înfrângerea de vineri, dar avem doar o şansă cu Heidelberger în care să ne asigurăm că vom câștiga sâmbătă”, a spus Sosene Anesi, antrenor Timişoara Saracens.

Bănățenii se întorc în sud-vestul Germaniei, acolo unde au mai câștigat în urmă cu doi ani, pe un teren de dimensiuni reduse. Duelul cu CSM nu a lăsat răni adânci numai la nivel mental ci şi fizic. Timișorenilor le lipsește un număr 9 autentic, după accidentarea gravă a lui Luitters.

”Cred că îi avantajează puțin pe ei. Dar vom încerca să le luăm toate atuurile prin momentele fixe - grămadă şi tuşă - punctele noastre forte la primul meci”, a declarat  Valentin Popîrlan, Timişoara Saracens.

În cazul unui succes în Germania, Timişoara Saracens va juca finala Continental Shield, în luna mai, la Bilbao, pe celebrul San Mames - în faţa celor de la Yenisey Krasnoiarsk. Un duel ce va precede finalele Champion şi Challenge Cup din acest sezon.

reporter: Claudiu Sav / operator: George Ştefăniţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri