Supercupa României | Spectacol la fileu

Data publicării:
supercupa
Timișoara găzduiește mâine cel mai important eveniment voleibalistic de după Revoluție - Supercupa României la volei feminin. Campioana en-titre, Volei Alba Blaj, și deținătoarea Cupei României, CSM Târgoviște, se vor lupta pentru al treilea trofeu intern la sala „Constantin Jude". Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște s-au întâlnit în ultimele două sezoane în finala Diviziei A1, trupa din județul Alba reușind să câștige titlul de fiecare dată.

„O să fie sărbătoarea voleiului în România, două echipa valoare, cu jucătoare de valoare, două echipe care știu tot, nu există secrete între noi, dar ne așteptăm la un meci strâns”, a spus Darko Zakoc, antrenor Volei Alba Blaj.

„Trofeul este important pentru ambele echipe și noi ne dorim acest trofeu. Dar mai presus de el e importantă promovarea voleiului în România și le mulțumim organizatorilor pentru acest lucru”, susține și Adina Salaoru, căpitan Volei Alba Blaj.

„Noi venim după o perioadă dificlă, în care nu am avut-o la dispoziție pe Suzana Debic. Ea va fi mâine însă în teren, astfel că mâine va fi o cu totul altă poveste, cel puțin din partea noastră”, admite Dragan Nesic, antrenor CSM Târgoviște.

„Dorință va fi de ambele părți, pentru că sunt 2 echipe bune, 2 echipe ce reprezintă România în cupele europene și în spatele lor sunt doi antrenori foarte buni”, completează Diana Calotă, căpitan CSM Târgoviște.

În campionat, în acest sezon, echipa din Alba, care este lider autoritar, s-a impus pe terenul vicecampioanei, cu 3-0. Duelul dintre cele mai bune două grupări din țară începe mâine, de la ora 17:00 și va putea fi urmărit, în direct, la Digisport 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri