Vrea să lase echipa pe prima scenă

Data publicării:
Cristian-Barbut-Poli-Timisoara-690x460
Cu șanse mari să revină în primul 11 mâine, Cristian Bărbuţ a vorbit înaintea jocului de la Chiajna şi despre iminenta sa despărţire de formaţia timişoreană, la finele acestei ediţii de campionat.

"Am această ambiție să plec de aici, iar echipa să fie în prima ligă. Am retrogradat în primul an, în al doile an am retrogradat sportiv, am rămas însă în prima ligă, iar acum aș vrea ca echipa să rămână în elită, iar eu să plec", spune Cristi Bărbuţ.

Bărbuț și compania au un motiv în plus să se zbată pentru rămânerea în Liga I. Situația financiară este în continuare mai mult decât delicată și nu au fost semne de îmbunătățire. Jucătorii luptă pentru prime de obiectiv, dar retrogradarea ar pecetlui soarta clubului, ceea ce ar face imposibilă și recuperarea datoriilor. Alb-violeții au primit în 2017, doar banii pe luna ianuarie.

"Pe lângă obiectivul salvării e vorba și de banii noștri, dacă nu ne salvăm cred că nu-i vom mai primi. Eu personal nu mă gândesc la bani, important e ca echipa să rămână în prima ligă. Acest oraș merită echipă în Liga I", a mai adăugat mijlocaşul de 22 de ani.

În vârstă de 22 de ani, Cristi Bărbuț a bifat 29 de jocuri în acest sezon în tricoul lui ACS Poli timp în care a reușit două goluri, în victoriile cu CSU Craiova și Pandurii Târgu Jiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri