Ce tipuri de reconstrucții dentare există

Data publicării:
dr mihaela chivu
Dr. Mihaela Chivu, medic dentist Stomatologie generală

O dantură perfectă se poate obține prin mai multe tipuri de reconstrucție dentară. Procedurile sunt moderne, minim invazive și se adaptează fiecărui pacient în parte. Despre opțiunile de tratament ne vorbeste astazi dr. Mihaela Chivu, medic dentist Stomatologie generală.

În cazul persoanelor care suferă de uzură dentară, cu dinții tociți, ciobiți sau cu aspect inestetic, cu sensibilitate provocată de uzura dentară, principala metodă de tratament este reconstrucția dentară. Aceasta are o serie de avantaje importante pentru pacient, precum prevenirea devitalizării dinților tociți, eliminarea necesității de a utiliza coroane dentare, asigură stabilitatea mușcăturii și protejează dinții de carii și de uzură suplimentară.

Dintre metodele moderne de reconstrucție dentară, metoda 3 Step este preferată de pacienți deoarece este lipsită de durere, asigură obținerea unor rezultate rapide funcționale și estetice și nu implică șlefuirea dinților. 3Step este o tehnică prin care medicul stomatolog restabilește forma și dimensiunile dinților tociți sau ciobiți cu rezultate remarcabile.

Articol susținut de SANADOR, mai multe detalii pe www.sanador.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri