Jurnal pentru copii. Distracție cu Sara, Miruna și Radu la împlinirea a 100 de ediții

Data publicării:
jurnal 20pentru 20copii 20100 20fetele-50835

Plini de energie, Sara, Miruna și Radu au încercat pentru prima dată plimbarea cu roller coaster-ul. „Mi-a fost un pic teamă, însă i-am văzut pe Sara și pe Radu cât sunt de relaxați și mi-a trecut”, spune Miruna, cel mai tânăr reporter de televiziune.

Echipa de la „Jurnal pentru copii” | Digi24
Moment festiv, marcat cu distracție, pentru vedetele emisiunii „Jurnal pentru copii” | Digi24
Miruna, cel mai simpatic reporter de televiziune | Digi24
Reporterul Miruna se mai și distrează | Digi24
Miruna a încercat, cu ceva teamă, și roller-coaster-ul | Digi24
Sara și Radu i-au dat curaj Mirunei | Digi24
Jurnal pentru copii. Distracție pe cinste, cu ocazia a 100 de ediții | Digi24

Cu un format inedit de televiziune, prezentată de doi copii -Sara şi Radu - şi având un alt mic reporter în echipă, pe simpatica Miruna, emisiunea postului Digi24 şi-a propus, încă de la început, să fie un sprijin real în educarea celor mici şi în informarea celor mari; dar şi un prilej pentru toţi telespectatorii, indiferent de vârstă, de a învăţa în joacă lucruri noi şi de a se distra, în acelaşi timp. De-a lungul timpului, la „Jurnal pentru copii”, echipa de realizatori a vorbit despre problemele reale ale celor mici, a adus în prim plan copii foarte talentaţi, cu adevărat excepţionali, mici cântăreţi, balerine, actori, mici sportivi etc.

Pe parcursul primului an de emisiune, Sara şi Radu au avut în studioul lor invitaţi celebri, din toate domeniile, vedete, artişti cunoscuţi şi îndrăgiţi ca: Anca Ţurcaşiu, Eugen Cristea, Alexandru Arşinel, Adrian Vasilescu, Marian Râlea, Irina Margareta Nistor, Miţă de la Bere Gratis, Alin Oprea, Dan Helciug, Amalia Năstase, Tavi Colen, Nico, Nicola, şi mulţi alţii.

Iar Miruna, cel mai simpatic reporter de televiziune, nu s-a lăsat mai prejos şi a luat interviuri unor oameni importanţi de la care a aflat pentru copii şi părinţi lucruri interesante: Marius Urzică, Ana Blandiana, Miodrag Belodedici, Silviu Biriş, Ilie Balaci, Vladimir Găitan, Maria Buză, Dan Chişu, Laurenţiu Reghemcampf, Marius Manole, Mihai Covaliu, Sanda Ladoşi, Cristian Gaţu, Vasile Muraru, Nicu Alifantis, Anca Sigartău, Stela Popescu, Daniel Dăianu, Ileana Stana Ionescu, Virgil Ogăşanu, Ion Iliescu, Petre Roman, Adriana Săftoiu, Victor Socaciu, Raed Arafat.

Iar cei mici nu au de gând să se oprească aici. Urmeză o nouă etapă în viaţa emisiunii „Jurnal pentru copii” şi realizatorii ei promit multe alte surprize, până la ediţia cu numărul 1000, cel puţin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri