ALEGE pentru tine. ALEGE la Digi24!

Data publicării:
8122012 20promo 20reporteri-37537

Cu o abordare responsabilă și angajată, așa cum și-a obișnuit telespectatorii de la prima secundă de emisie, Digi24 își asumă rolul de televiziune care le aduce celor de acasă informația corectă și echidistantă și nu pe cel de actor politic la alegerile parlamentare.

Timea Bereczki
Ioana Tiganila
Emil Hurezeanu

9 decembrie este ziua în care românii merg la vot, în care toți vor afla, de la Digi24, despre cât de importante sunt momentele din viata lor când își aleg meseria, partenerul, țara în care vor să trăiască, pe cei cărora le oferă mandatul de a-i reprezenta în Parlament.

La Digi24 ziua de 9 decembrie este o zi în care se vorbește despre alegerile în viață, despre deciziile personale, despre cum arată lumea în care trăim, plăsmuită după chipul nostru, tăria de caracter, talentul, cinstea sau slăbiciunile fiecăruia dintre noi. Jurnaliștii de la Digi24, au ales, încă din prima zi de emisie, să nu judece pe nimeni, să nu dea sentințe.

Primele știri ale zilei le aduce, la ora 06.00 Cătălin Petre, apoi de la 07.00 la 10.00, Ioana Țigănilă ia pulsul secțiilor de votare. Alice Iacobescu intră în legătură directă cu corespondenții Digi24 din întreaga țară, între 11.00 și 13.00, și le aduce celor de acasă toate informațiile de care au nevoie.

De la 13.00 Andrei Tomescu îi învită pe telespectatori la o discuție despre alegerile lor și modul în care le afectează acestea viața, despre aspiranții la fotoliile parlamentare, despre stadiul votării, iar de la ora 15.00 Timea Bereczki preia ștafeta știrilor Digi24.

Principalul Jurnal al zilei, cel de la ora 19.00, este prezentat de Adriana Muraru. Corespondenții Digi24 din București și din țara, aflați la Birourile electorale, sediile partidelor sau secțiile de votare, vor vorbi despre ziua în care românii aleg pentru viața lor, ziua în care își aleg reprezentanții în Parlamentul României.

De la ora 20.00 până la miezul nopții Cosmin Prelipceanu, Sanda Nicola, Luca Niculescu, Emil Hurezeanu și invitații lor vorbesc, într-o ediție specială, la Digi24, despre ce înseamnă aceste alegeri parlamentare pentru destinul României, prezintă primele rezultate ale sondajelor după închiderea urnelor și dezbat teme importante pentru români.

De la ora 24.00 Teodora Ghenciu îi ține la curent pe cei de acasă, pas cu pas, cu tot ce se întâmplă pe scena politică românească după aflarea primelor rezultate parțiale. În cursul nopții, până luni dimineața, la Digimatinal, Simona Țăranu și Oana Zamfir vor prezenta ediții speciale ale jurnalelor de știri dedicate alegerilor parlamentare din România.

În premieră în mediul on-line din România, Digi24 pune la dispoziția alegătorilor, pe www.alege.digi24.ro, o aplicație care le permite acestora să afle la ce secție de votare sunt arondați, adresa exactă, numele candidaților din Colegiul lor și partidul din care fac aceștia parte. Aplicația este una extrem de utilă celor care, în ziua alegerilor parlamentare din România, nu știu unde pot vota și nici pe cine.

Într-o zi decisivă pentru poporul român, ziua în care fiecare cetățean cu drept de vot contează cu adevărat pentru politicieni, sub sloganul Alege Digi24, alege corect cu Digi24 într-o zi decisivă”, singura televiziune de știri care emite full HD din România îi invită pe telespectatori să facă un exercițiu și să se gândească la puterea și importanța votului lor. Digi24 își îndeamnă telespectatorii să aleagă pentru ei, pentru copiii lor, pentru viitorul lor.

Pentru că Digi 24 este singura televiziune de știri fără partizanat politic, care nu este animată de dorința de a-i influența pe alegători și care nu își asumă niciun rol în bătălia politică de pe 9 decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri