Sari la conținut

Mircea Sandu: „Cu Franța ar trebui să jucăm fără atacant. Trebuie să ne gândim la limitarea scorului”

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal crede că Anghel Iordănescu ar trebui să joace fără atacant împins în meciul cu gazda turneului. Mircea Sandu e convins că tricolorii nu au vreo șansă în duelul cu Pogba și Compania și crede că în acest joc tricolorii ar trebui să se gândească doar la limitarea proporțiilor socrului, scrie digisport.ro.

„Nu știu dacă ar trebui să jucăm cu un atacant împins, cred că Iordănescu ar tebui să gândească altfel acest joc. Cred că ar trebui făcută o barieră în fața francezilor. Trebuie jucători de muncă în acest meci, e greu să te gândești la o victorie.

Dacă ei înscriu, ar trebui să ne gândim la limitarea scorului. Noi trebuie să ne gândim în perspectiva meciurilor următoare, cu Franța nu avem șanse. Franța, în 2008, nu avea jucători atât de valoroși cum sunt cei de azi.

Cred că ei vor ataca permanent și noi va trebui să-i blocăm, nu va mai fi acel meci urât din 2008. Francezii vor fi cei care vor ataca, deci ei vor fi responsabili cu spectacolul. Eu așa văd acest joc. Franța e una din favoritele Campionatului European”, a spus Mircea Sandu în direct la Fotbal Club.


Euro 2016 va debuta vineri, 10 iunie, cu partida dintre Franța și România. Meciurile României, dar și cele mai importante jocuri de la turneul final se vor putea vedea în rețeaua RCS RDS, la Pro Tv.