A condus fără permis şi a intrat într-un gard, apoi a anunţat la 112 că i-a fost furată maşina. Ce s-a întâmplat după

Data publicării:
Mașină de poliție parcată în timpul lansării campaniei de conștientizare a pericolului vitezei excesive în trafic numită "Vedere din spital", la o benzinărie de pe Autostrada Soarelui, marți 10 august 2021.
Sursa foto: George Călin/Inquam Photos

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce a condus fără permis şi a intrat cu maşina într-un gard în localitatea dâmboviţeană Dobra, apoi a fugit de la locul faptei şi a sunat la 112 anunţând că i-a fost furată maşina, informează, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul de 33 de ani, din Bilciureşti, a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore.

"În urma investigaţiilor efectuate a reieşit faptul că, la data de 2 iunie a.c., bănuitul ar fi condus un autoturism, pe strada Principală din comuna Dobra, fără a deţine permis de conducere, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi izbit de gardul unui imobil. Ulterior, conducătorul auto ar fi părăsit locul evenimentului şi ar fi sesizat prin 112 faptul că autoturismul i-ar fi fost sustras", precizează IPJ Dâmboviţa.

În cursul zilei de joi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive, scrie Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri