Accident grav: Un tânăr de 19 ani a murit, după ce mașina în care se afla a fost aruncată de pe șosea și a rămas suspendată pe parapet

Data actualizării: Data publicării:
accident
Accident grav în Sibiu: Un tânăr de 19 ani a murit, după ce mașina în care se afla a fost aruncată de pe șosea și a rămas suspendată pe parapete

Un grav accident rutier a avut loc miercuri după-amiază, în județul Sibiu. O mașină a fost aruncată de pe șosea și a rămas suspendată pe parapet. Un tânăr de 19 ani a murit și alți trei oameni au fost răniți.

Un tânăr de 19 ani, pentru care a fost chemat şi elicopterul SMURD de la Braşov, a decedat miercuri, în accidentul de pe DN1, pe centura oraşului Avrig, unde alte trei persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Cinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Traficul rutier este blocat în zonă, fiind deviat prin Avrig, potrivit Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

"În urma accidentului au rezultate 4 victime: un tânăr de 19 ani a suferit un stop cardio-respirator, însă din nefericire nu a răspuns manevrelor de resuscitare în ciuda eforturilor făcute de echipajele de salvatori prezente la faţa locului. Medicul de urgenţă prezent la locul accidentului a declarat decesul acestuia; un bărbat de 37 de ani cu traumatism la membrele superioare şi escoriaţii; o femeie de 35 de ani cu traumatism abdominal acut şi multiple contuzii; o femeie de 38 de ani cu traumatism lombar. Cele trei victime conştiente au fost transportate de echipajele SMURD şi de echipajul SAJ la UPU Sibiu", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, elicopterul SMURD a aterizat pe DN1, însă tânărul de 19 ani a decedat între timp şi nu a mai putut fi salvat, aşa că elicopterul a decolat fără niciun rănit din acest accident.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că între cele două maşini s-a produs o coliziune pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

"Autoturismele erau conduse de doi bărbaţi, unul în vârstă de 19 de ani, din Tălmaciu iar cel de-al doilea, de un bărbat de 36 de ani, din Brăila. Traficul este în continuare blocat. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Richard Gere și Uma Thurman au făcut show la Cannes 2024. S-au distrat de minune la ședința foto pentru „Oh...
Pro FM
Regimul draconic pe care-l urmează Shania Twain ca să se mențină în formă. Artista are 58 de ani, dar arată...
Film Now
Brad Pitt și Ines de Ramon, gesturi de tandrețe în public. Și-au savurat cafeaua la o plimbare romantică pe...
Adevarul
Dilema incredibilă a unui român din Spania: „Am aflat că nu sunt tatăl copiilor mei, ce să fac?"
Newsweek
Ion Dichiseanu, adevăratul Don Juan al filmului românesc. A fost iubitul unei dive mondiale
Digi FM
Imagini cu erupţia vulcanului Ibu din Indonezia, pe fundalul fulgerelor
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian
Film Now
Cum arată azi, la 83 de ani, Faye Dunaway, frumoasa blondă din "Bonnie and Clyde". Apariție rară cu fiul ei...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...