Video&Foto Accident grav cu 15 victime, între care un mort, după ce un autocar a lovit o autocisternă în Bistrița Năsăud

Data actualizării: Data publicării:
Accident grav în Bistrița Năsăud între un autocar și o cisternă
Accident grav în Bistrița Năsăud între un autocar și o cisternă. Foto: ISU Bistrița Năsăud

ACTUALIZARE 18.00. O persoană a murit în urma accidentului petrecut pe o Bitrița-Năsăud, unde un autocar a lovit o autocisternă încărcată cu combustibil. O alta este în stare gravă, dar a fost stabilizată de medicii SMURD, a anunțat la Digi24, Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

"Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 15 persoane, dintre care un bărbat, în stop cardiorespirator. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, acesta a decedat. A doua victima aflată în stare gravă a fost stabilizată și va fi transportată la UPU SMURD Bistrița, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical aflat la fata locului, iar starea acestora nu a a impus transportul la spital. Pentru continuarea deplasarii, a fost pus la la dispoziție un alt mijloc de transport", a transmis ISU. 

Știrea inițială:

Accident grav, după ce un autocar a lovit o autocisternă încărcată cu combustibil, pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție. Potrivit ISU, sunt 15 victime, una dintre ele se află în stop cardio-respirator, iar o alta este în stare gravă.

Accidentul s-a produs joi, în localitatea Lechința. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la fața locului au fost trimise numeroase echipe de intervenție. Primele informații arată că cel puțin două persoane sunt încarcerate și se află în stare gravă.

Accident grav în Bistrița Năsăud între un autocar și o cisternă. Foto: ISU Bistrița Năsăud
Accident grav în Bistrița Năsăud între un autocar și o cisternă. Foto: ISU Bistrița Năsăud

Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere, o unitate de descarcarare, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță și o unitate de terapie intensivă mobilă.

Traficul auto prin zonă este blocat.

Conform ISU Bistrița-Năsăud, în urma accidentului au rezultat 13 victime, din care 2 în stare gravă, iar 11 cu răni ușoare.

La acest moment, se fac manevre de resuscitare și se acordă îngrijiri medicale la locul accidentului.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri