Al treilea deces în urma tragediei din Crevedia. Unul dintre răniții internați la Floreasca, cu arsuri pe mare parte din corp, a murit

Data actualizării: Data publicării:
SPITALUL DE URGENTA FLOREASCA
Unul dintre răniții în exploziile de la Crevedia a murit. FOTO: Inquam Photos / Mircea Manole

Unul dintre răniții în exploziile de la Crevedia a murit. Era internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu arsuri extinse, care au făcut imposibil transferul într-un spital din străinătate. Acesta este cel de al treilea deces în urma tragediei din Crevedia.

Unul dintre pacienții care au fost răniți în timpul exploziilor de la Crevedia, care era internat la Spitalul Floreasca, a murit. Autoritățile spun că este vorba despre o persoană civilă, care avea arsuri pe 99% din suprafața corpului. Acesta este cel de al treilea deces în urma tragediei din Crevedia, după ce doi soți au decedat într-un interval de 13 ore. Bărbatul a murit primul. A făcut infarct atunci când a văzut cât de grav rănită este soția lui. Cuplul locuia într-o casă aflată lângă stația unde a avut loc explozia. Locuința lor a fost distrusă.

La Spitalul Floreasca mai sunt doi pacienți intubați, în stare gravă. De asemenea și la Spitalul Bagdasar-Arseni mai este un pacient nepalez, cu arsuri pe 95% din suprața corpului.

În alte spitale mai sunt încă 22 de pacienți internați.

Mai mult, 19 dintre cei răniți în explozii au fost externați.

În ceea ce privește cei 12 pacienți transferați în străinătate, cinci sunt intubați, în stare gravă, dar stabili, spun medicii. Unul dintre ei, un pompier, ar putea fi transferat înapoi în țară.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri