UPDATE. Deținutul evadat în Timișoara a fost prins

Data actualizării: Data publicării:
Un deținut a evadat de la Penitenciarul Timișoara
Un deținut a evadat de la Penitenciarul Timișoara

UPDATE 11.30: Deținutul evadat la Timișoara a fost găsit, după mai bine de 10 ore de căutări. Era pe un câmp, într-o localitate de lângă oraș.

"Vă informăm că deţinutul SAVA TIBERIU FLAVIUS care, astăzi, 27.06.2023, a părăsit punctul de lucru exterior DIETRICH HONOLD, a fost identificat şi capturat, în jurul orei 10.47, pe raza localităţii Remetea Mare de către o echipă de căutare constituită din poliţişti de penitenciare, angajaţi ai Penitenciarului Timişoara în colaborare cu angajaţii din structurile de apărare naţională", a anunţat Penitenciarul Timişoara.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Este alertă în tot județul Timiș, după ce un deținut a evadat de la un punct de lucru. Era condamnat pentru furt, iar după ce va fi prins va primi o pedeapsă mai mare decât cea pe care o avea de executat.

Este vorba despre un deținut în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru infracțiunea de furt calificat, clasificat în regim semideschis.

Alarma s-a dat în jurul orei 1:00, când tânărul a evadat dintr-un punct de lucru al Penitenciarului Timișoara.

Autoritățile sunt în alertă în acest moment, au fost blocate căile de acces în direcțiile posibile de deplasare ale bărbatului și au fost instituite mai multe filtre ale polițiștilor în oraș. Șoferii sunt opriți, sunt întrebați de unde vin și unde se duc și le sunt verificate mașinile.

Alerta a fost dată și la frontieră, pentru ca oamenii legii să se asigure că bărbatul nu va încerca să părăsească țara.

Sunt căutări în desfășurare pentru a-l găsi pe deținutul evadat din penitenciar. Sunt sute de jandarmi și polițiști care îl caută în tot orașul.

Pentru evadare, bărbatul riscă, pe lângă pedeapsa inițială, încă o pedeapsă între șalu luni și trei ani de închisoare.

Pentru orice informație cu privire la persoana în cauză, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul Timisoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri