ANAF scoate la licitație apartamentul lui Ioan Becali din cartierul Floreasca

Data publicării:
sigla anaf
Sediul ANAF. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat că scoate la licitație un apartament din cartierul Floreasca, evaluat la aproape un milion de lei. Imobilul a fost sechestrat în baza unei hotărâri judecătorești din „Dosarul Transferurilor” și îi aparține lui Ioan Becali.

ANAF a anunțat că scoate la licitație un bun imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătorești, în „Dosarul Transferurilor”.

Este vorba despre „un apartament compus din cinci camere și dependințe, care conform documentației cadastrale, are suprafața totală de 118 m.p. și este situat în București, pe Calea Floreasca nr. 91-97, la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, edificat în anul 1990”.

Prețul de pornire al licitației este de 975.942 de lei, fără TVA, au precizat cei de la ANAF.

Licitația publică va fi organizată pe 5 aprilie, la ora 14.00, în București, str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10, Corp B, et. 2, sector 3.

Persoanele interesate pot afla toate informațiile necesare înscrierii la licitație pe portalul ANAF.

În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare, în „Dosarul Transferurilor”, în care au fost trimiși la închisoare și alți oameni de fotbal, iar în februarie 2018 a fost condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare în dosarul „Mită pentru judecătoare”.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri