Video Aproape 6 kilograme de cannabis, descoperite de polițiștii din Timiș într-un compresor de aer trimis prin colet din Spania

Data actualizării: Data publicării:
compresor cu cannabis
Coletul a fost trimis din Spania, în România. Foto: Captură video Digi24

Poliştiştii şi procurorii DIICOT Timişoara au descoperit vineri, într-un colet în care se afla un compresor, aproape 6 kilograme de cannabis. Pachetul a fost trimis din Spania, în România, precizează autoritățile. Un bărbat a arestat preventiv pentru trafic internaţional de droguri.

„Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu un echipaj canin din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, au desfăşurat o acţiune la punctul de lucru al unei societăţi comerciale care prestează servicii de curierat pe ruta Spania-România. În urma controlului, a fost descoperit un compresor de aer care prezenta modificări la nivelul sudurilor şi urme de vopsire proaspătă, iar greutatea nu corespundea cu cea menţionată în cartea tehnică, motiv pentru care s-a procedat la tăierea acestuia, în interior fiind descoperite 8 pachete vidate, care conţineau aproximativ 6 kilograme de cannabis”, a transmis IPJ Timiş.

În urma verificărilor s-a stabilit că atât datele expeditorului, cât şi ale destinatarului au fost false, iar o persoană s-a prezentat la punctul de lucru al societăţii comerciale, pentru a ridica coletul şi compresorul de aer aduse din Spania, intenţionând să folosească un act de identitate fals.

Un bărbat a fost dus la sediul DIICOT Timişoara, pentru audieri, acesta fiind reţinut 24 de ore pentru trafic internaţional de droguri de risc. Ulterior acesta a fost arestat preventiv.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri