Au botezat, au mâncat, au băut şi au plecat fără să plătească

Data actualizării: Data publicării:
botez

Au botezat, au mâncat şi au băut. Toate au fost grozave până a apărut neînţelegerea cu ora de închidere a restaurantului din Brăila în care se organizase petrecerea. A fost atât de mare supărarea, încât clienţii n-au mai plătit nimic. Iar nota de plată e ceva: peste 5000 de lei. Patronul a făcut plângere la poliţie şi este decis să -şi recupereze prejudiciul în instanţă.

Pentru petrecerea de botez de duminică seara, clienţii şi patronul restaurantului au avut o înţelegere verbală. Aici, în această înţelegere, apare prima neînţelegere: patronul susţine că le-a promis că ţine deschis până la 0.3.00 dimineaţa, clienţii spun că au citit pe uşă că programul e până la 06.00.

Dar nimeni nu s-a gândit la asta până când petrecăreţilor li s-a dat stingerea tocmai când ei se distrau mai bine. Când a venit şi nota de plată, semn clar că nu mai e loc de prelungit petrecerea, clienţii s-au enervat.

Clienţii au fost atât de nervoşi că li s-a stricat petrecerea, încât a fost nevoie de intervenția a patru polițiști.

Sorin Sandu, patronul restaurantului: „I-am eliberat bon fiscaL în valoare de 5110 de lei pe care l-am înmanat in faţa poliţiştilor şi pe care a refuzat să-l plătească”

Tatăl copilului botezat, cel care promisese să achite nota de plată, îşi susţine punctul de vedere: patronul nu a respectat programul.

„Vă duceţi la restaurant şi vă uitaţi pe uşă ce program au. Că au că au de la 5 până la 6 dimineaţa. Patronul, la ora 3 fără 20 ne-a dat afară. Şi atâta tot. Nu a fost absolut niciun contract. (Doar v-aţi înţeles? Verbal? Dar factura aţi plătit-o?) Care facură? (Cei 5110 de lei). Nu a fost nicio factură. A Sorin Sandu, patronul restaurantului: „Am contactat un avocat, o să acţionez pe cale legală şi o să merg la poliţie să depun o plângere”.

Laura Dan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila: „S-a constatat faptul că nu sunt reclamate fapte de natură penală sau contravenţională, aceştia fiind îndrumaţi să se adreseze instanţelor de judecată, fiind vorba de un contract civil”.

Totuşi, botezul l-a costat ceva pe tatăl copilului: 500 de lei, cât a fost amenda pe care i-au dat-o poliţiştii pentru că, atunci când era supărarea mai mare, l-a înjurat pe patron.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri